Sos bolognese

12 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

mięso mielone 20 dag
cebula
sos bolognese w torebce
łyżka oleju
ząbek czosnku

Cebulę z czosnkiem podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Dodać mięso mielone. Wymieszać z podsmażoną cebulką i czosnkiem, usmażyć. Na końcu dodać sos z torebki, wumieszany z 1 szklanką wody. Podawać ze spagetti lub innym makaronem.

file1266004518



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.