Sos bolognese

12 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

mięso mielone 20 dag
cebula
sos bolognese w torebce
łyżka oleju
ząbek czosnku

Cebulę z czosnkiem podsmażyć na oleju aż się zarumieni. Dodać mięso mielone. Wymieszać z podsmażoną cebulką i czosnkiem, usmażyć. Na końcu dodać sos z torebki, wumieszany z 1 szklanką wody. Podawać ze spagetti lub innym makaronem.

file1266004518



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...