Słodko-kwaśne cebulki

10 grudnia 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Smaczna przekąska do piwa lub wina

składniki:

4 łyżki masła
5 łyżek cukru
szklanka piwa
3 łyżki octu balsamico
kg małych cebulek

W rondelku skarmelizować cukier, dodać cebulki i dusić, podlewając piwem około 25 minut. Podawać na zimno jako przekąskę.



FORUM - bieżące dyskusje

Uzbekistan i Kazachstan
Jakoś mnie tam nie ciągnie - wolę bardziej cywilizowane miejsca....
kąpiel noworodka
Szare mydlo jest najlepsze, ale dziś mamy Ci nie docenią bo jest zbyt...
Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...