Śliwki z boczkiem

22 kwietnia 2010, dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

śliwki suszone
wędzony boczek w cienkich plasterkach
obrane ze skórki migdały

Przygotowujemy określoną liczbę śliwek na osobę i tyle samo plasterków boczku. Do środka każdej śliwki wkładamy migdał i spinamy wykałaczką, pieczemy w piekarniku przez pół godziny w płaskim naczyniu, w którym tez podajemy te przekąski na stół.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Nietypowa aranżacja biura - jak sąd…
Nietypowa ale praktyczna aranżacja biura może być jak najbardziej. Podoba mi się!
"nocne marki" - dozwolone po 22 :)
Ja bardzo późno chodzę spać, więc zanim zasnę co nie mam z tym...
Depilacja-co najlepsze?
Depilatory laserowe są bardziej precyzyjne niż IPL. Wielu ekspertów uznaje, że jest to najskuteczniejsza...
Torebka duża czy mała?
Małe torebki okazują się być świetnym dodatkiem stylizacyjnym. Dla przykładu mała torebka na łańcuszku...