Śliwki z boczkiem

22 kwietnia 2010,
dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

śliwki suszone
wędzony boczek w cienkich plasterkach
obrane ze skórki migdały

Przygotowujemy określoną liczbę śliwek na osobę i tyle samo plasterków boczku. Do środka każdej śliwki wkładamy migdał i spinamy wykałaczką, pieczemy w piekarniku przez pół godziny w płaskim naczyniu, w którym tez podajemy te przekąski na stół.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....