Śliwki z boczkiem

22 kwietnia 2010, dodał: Kizia Mizia
Artykuł zewnętrzny

składniki:

śliwki suszone
wędzony boczek w cienkich plasterkach
obrane ze skórki migdały

Przygotowujemy określoną liczbę śliwek na osobę i tyle samo plasterków boczku. Do środka każdej śliwki wkładamy migdał i spinamy wykałaczką, pieczemy w piekarniku przez pół godziny w płaskim naczyniu, w którym tez podajemy te przekąski na stół.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...