Śledzie z fasolą

9 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
-50 dag filetów śledziowych,
-10 dag białej fasoli
-2 małe ziemniaki
-ogórek kiszony
-mała marchewka
-koperek
-2 łyżki oleju sojowego
-1 łyżka majonezu
-mała cebula
-1 łyżeczka musztardy
-pieprz

Przygotowanie:
Śledzie wymoczyć. Fasolę ugotować. Ziemniaki i marchewkę obrać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju sojowym. Cebulę i ogórek pokroić w kostkę. Połączyć usmażone i przestudzone warzywa z pokrojonymi śledziami oraz cebulą, ogórkiem, fasolą, majonezem i musztardą. Całość wymieszać, doprawić pieprzem i posypać koperkiem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...