Skrzydełka z grilla

9 kwietnia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 kg skrzydełek
2 ząbki czosnku
1 łyżeczka przyprawy do grilla
1 łyżeczka vegety
1 łyżeczka peklosoli
0.5 szklanki piwa

ketchup
musztarda

Skrzydełka opłukać, dobrze odsączyć, dodać przyprawy i czosnek zmiażdżony w prasce, dodać piwo i dobrze wymieszać. Odstawić na 12 godzin (najlepiej przygotować skrzydełka dzień wcześniej).Układać na rozgrzanym grilu i piec. Podawać gorące z ketchupem lub musztardą według uznania.

file1270833391



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Największe błędy ślubnych stylizacj…
Ja widziałam niedopasowaną suknię do figury, młoda wyglądała jak opięty baleronik, no ale spełniła...
Gophering - zmora randkowiczów
Częste zjawisko, sama je widziałam - tzn. tej osoby już więcej nie widziałam :D
Salon fryzjerski w Poznaniu - gdzie…
Sama jeżdżę 35 km do mojej fryzjerki, ale to jedyna, co umie ułożyć moje...
Nadmierne poczucie odpowiedzialnośc…
To męczące, nie można wtedy zdać się na innych, tylko samemu się wszystkim zajmujesz...