Skrzydełka z grilla

9 kwietnia 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

2 kg skrzydełek
2 ząbki czosnku
1 łyżeczka przyprawy do grilla
1 łyżeczka vegety
1 łyżeczka peklosoli
0.5 szklanki piwa

ketchup
musztarda

Skrzydełka opłukać, dobrze odsączyć, dodać przyprawy i czosnek zmiażdżony w prasce, dodać piwo i dobrze wymieszać. Odstawić na 12 godzin (najlepiej przygotować skrzydełka dzień wcześniej).Układać na rozgrzanym grilu i piec. Podawać gorące z ketchupem lub musztardą według uznania.

file1270833391



FORUM - bieżące dyskusje

Perfumy i Internet
Jeśli zapach jest już sprawdzony, to jak najbardziej można polować na cenowe okazje ulubionych...
Jak przygotować się do pracy w ogro…
Jak ktoś wie, jak się za to zabrać, to z samodzielnego założenia ogrodu...
Książki
Też lubię. Słucham w drodze do pracy, albo na rowerze. Często też słucham...
Niesamodzielnosc finansowa kobiet
Jeszcze bardziej przeraża, że nie wystarczy pracować na pełnym etacie, żeby mieć emeryturę wystarczającą...