Sernik (przepis bezglutenowy)

8 lipca 2010,
dodał: zNatury.pl
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 65 dag twarogu mielonego
  • 5 jaj
  • 1 szklanka cukru
  • 1/2 kostki masła
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej

Sposób wykonania:

Utrzeć masło i osobno żółtka z cukrem. Do roztartego masła dodać ser i utarte żółtka .Z białek ubić pianę. Dodać do masy białka, posypać mąką ziemniaczaną i wszystko delikatnie wymieszać.
Piec w temperaturze ok. 200 st. przez 1 godzinę.

Sklep ekologiczny
www.zNatury.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...