Schabowy z ziemniakami

2 marca 2010,
dodał: kariana844
Artykuł zewnętrzny

Kawałek schabowego ok. 0,50 dag, płuczemy i dzielimy na kotlety. Delikatnie tłuczemy z każdej strony. Przyprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem. Odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Obtaczamy w jajku i bułce tartej wymieszanej z odrobiną mąki. Smażymy na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Gotowe kotlety podajemy z ugotowanymi  ziemniakami i surówką.

file1267538819



Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.