Salatka ziemniaczana z mortadelą i majerankiem

11 listopada 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki gotujemy w łupinach (uwaga żeby nie rozgotować!). Po ugotowaniu odstawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy w kwadraty. Mortadelę kroimy w małe paseczki. Dodajemy majeranek. Możemy dodać parę kropli oliwy by całość się ładnie połączyła.

Smacznego!

file1289491136



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...