Salatka ziemniaczana z mortadelą i majerankiem

11 listopada 2010,
dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki gotujemy w łupinach (uwaga żeby nie rozgotować!). Po ugotowaniu odstawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy w kwadraty. Mortadelę kroimy w małe paseczki. Dodajemy majeranek. Możemy dodać parę kropli oliwy by całość się ładnie połączyła.

Smacznego!

file1289491136



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...