Salatka ziemniaczana z mortadelą i majerankiem

11 listopada 2010, dodał: agf
Artykuł zewnętrzny

Ziemniaki gotujemy w łupinach (uwaga żeby nie rozgotować!). Po ugotowaniu odstawiamy do ostygnięcia. Następnie kroimy w kwadraty. Mortadelę kroimy w małe paseczki. Dodajemy majeranek. Możemy dodać parę kropli oliwy by całość się ładnie połączyła.

Smacznego!

file1289491136



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.