Sałatka ze śledzia a’la Matjas, selera naciowego i korniszonów

5 września 2018, dodał: Anka Skakanka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

filety ze śledzia a’la Matjas

seler naciowy

korniszony

gruszka

cebula czerwona

marchewka

szczypior

sezam czarny

musztarda francuska

majonez

pieprz

Przygotowanie:

Filet ze śledzia i seler naciowy kroimy w grubszą kostkę. Gruszkę kroimy w kostkę, korniszony w grubsze plasterki, siekamy cebulę i szczypior, a marchewkę kroimy w julienne (bardzo cienkie paski). Wszystkie składniki przekładamy do miski i delikatnie mieszamy. Dodajemy ziarna sezamu (czarny uatrakcyjni danie), łyżkę musztardy francuskiej i majonezu.

 

file1505848732



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz