Sałatka z tuńczykiem i fasolką szparagową

22 sierpnia 2018, dodał: Anuka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– czarne oliwki
– tuńczyk w sosie własnym
– ugotowana fasolka szparagowa
– sos winegret
– 2 ugotowane jaja
– papryka zielona
– 2 pomidory
– sałata rzymska

 

Do dużej salaterki  włożyć pokrojone na ćwiartki jaja, paprykę pokrojoną w paseczki, pomidory w ćwiartki, fasolka na pół, oliwki, porwać sałatę na drobne kawałeczki na koniec polać całość sosem winegret. Można tez przygotować sos:
6 łyżeczek oliwy z oliwek, 2 łyżek białego octu winnego, łyżeczki musztardy, pieprzu i soli



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.