URODA I ZDROWIE

Sałatka z tuńczykiem i fasolką szparagową

22 sierpnia 2018, dodał: Anuka

Składniki:

– czarne oliwki
– tuńczyk w sosie własnym
– ugotowana fasolka szparagowa
– sos winegret
– 2 ugotowane jaja
– papryka zielona
– 2 pomidory
– sałata rzymska

 

Do dużej salaterki  włożyć pokrojone na ćwiartki jaja, paprykę pokrojoną w paseczki, pomidory w ćwiartki, fasolka na pół, oliwki, porwać sałatę na drobne kawałeczki na koniec polać całość sosem winegret. Można tez przygotować sos:
6 łyżeczek oliwy z oliwek, 2 łyżek białego octu winnego, łyżeczki musztardy, pieprzu i soli

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie się zatrzymać w Gdańsku?
Ja zdecydowanie mogę polecić apartamenty Sun&Snow. Korzystamy z nich od kilku lat i zawsze...
Odchudzanie przed świętami
Czy przed świętami, czy też po zawsze warto poświęcić odrobinę czasu na ruch, polecam
Jeździcie w kaskach na stoku?
Dobry kask to podstawa, nie warto ryzykować
Fitness w domu
na dobry początek ćwiczeń w domowym zaciszu polecam aerobik