Sałatka z tuńczykiem i fasolką szparagową

22 sierpnia 2018, dodał: Anuka

Składniki:

– czarne oliwki
– tuńczyk w sosie własnym
– ugotowana fasolka szparagowa
– sos winegret
– 2 ugotowane jaja
– papryka zielona
– 2 pomidory
– sałata rzymska

 

Do dużej salaterki  włożyć pokrojone na ćwiartki jaja, paprykę pokrojoną w paseczki, pomidory w ćwiartki, fasolka na pół, oliwki, porwać sałatę na drobne kawałeczki na koniec polać całość sosem winegret. Można tez przygotować sos:
6 łyżeczek oliwy z oliwek, 2 łyżek białego octu winnego, łyżeczki musztardy, pieprzu i soli


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Sprawdź na bielizna9.com!
Cena:
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 ZŁ
Pasty curry o oryginalnym, pikantnym smaku i niezapomnianym aromacie
Cena:
12,99 zł
Technologia żywej wody „Living Water Technology”
Cena:
390 zł
Naturalna witamina C
Cena:
139 zł
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

Zdrowe odżywianie :)
Nie trzeba brać żadnych suplementów by być zdrowym i nawet nie trzeba chodzić...
co zamiast masła?
Chcecie ciekawą metodę? przelejcie oliwę z oliwek do pojemnika z atomizerem i spryskajcie pieczywo....
Problem z kolanami
Z jakim lekarzem to konsultowałaś? Bo jak z rodzinnym to wiesz... Juz...
Suche włosy - nic nie działa
A próbowałaś pytać się u jakiegoś dobrego fryzjera? Może będzie wstanie Ci...