URODA I ZDROWIE

Sałatka z tuńczykiem i fasolką szparagową

22 sierpnia 2018, dodał: Anuka

Składniki:

– czarne oliwki
– tuńczyk w sosie własnym
– ugotowana fasolka szparagowa
– sos winegret
– 2 ugotowane jaja
– papryka zielona
– 2 pomidory
– sałata rzymska

 

Do dużej salaterki  włożyć pokrojone na ćwiartki jaja, paprykę pokrojoną w paseczki, pomidory w ćwiartki, fasolka na pół, oliwki, porwać sałatę na drobne kawałeczki na koniec polać całość sosem winegret. Można tez przygotować sos:
6 łyżeczek oliwy z oliwek, 2 łyżek białego octu winnego, łyżeczki musztardy, pieprzu i soli

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Gabinet lekarski
Jeśli chodzi o profesjonalnie wyposażone gabinety ginekologiczne, to polecam Centrum Medyczne Babka Medica...
Koronawirus - porady, obalanie mitó…
Sama już przestałam przejmować się wirusem, bo jak zawsze jesienią mam zwykłą infekcję,...
Inicjatywa w stworzeniu trwałego zw…
Żyjemy w czasach, gdzie relacje stały się przejściowe, ludzie są rozpieszczeni i zamiast...
Sklepy dziecięce
Fajne rzeczy dziecięce i w niskich cenach są ostatnio w marketach, warto tam...