Sałatka z makaronem ryżowym

3 kwietnia 2013,
dodał: glammadame1990
Artykuł zewnętrzny

 

Składniki:
3/4 opakowania makaron ryżowy,
1 sztuka ogórek zielony,
25 dag szynka konserwowa,
1/3 puszki kukurydza konserwowa,
1 pęczek koperek,
Sól,
pieprz,
1 łyżka majonez

 

Składniki:

3/4 opakowania makaronu ryżowego,
1 sztuka ogórka zielonego,
25 dag szynki konserwowej,
1/3 puszki kukurydzy
1 pęczek koperku,
Sól,
pieprz,
1 łyżka majonezu

Przygotowanie:
Makaron ryżowy ugotować w lekko osolonej wodzie. Ogórek obrać i pokroić w kosteczkę. Szynkę konserwową podobnie jak ogórek drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać dodać 1/3 puszki kukurydzy oraz posiekany koperek. Na koniec dodać łyżkę majonezu oraz sól i pieprz według uznania.



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...