Sałatka z czerwonej kapusty

6 października 2012, dodał: wittchen
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
1 główka czerwonej kapusty
2 małe cebule
puszka groszku zielonego
słoik 250 ml majonezu
sól, pieprz do smaku
sok z połówki cytryny


Przygotowanie:

Kapustę pokroić na większe kawałki i ugotować w osolonej wodzie. Następnie odlać wodę, skropić sokiem z cytryny i zostawić do ostygnięcia. Zimną już drobno pokroić, dodać groszek i cebulę pokrojoną w kostkę.
Przyprawić majonezem, solą i pieprzem. Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.