Sałatka rybno – twarożkowa

16 listopada 2009,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

Składniki

1 puszka filetów z ulubionej ryby w oleju

1 kostka chudego twarogu (ok. 200g)

1 pęczek szczypiorku

4 – 5 średnich rzodkiewek

3 duże łyżki pikantnego ketchupu

SmakoMyk i pieprz do smaku

Sposób przyrządzenia:

Rybę (wraz z olejem) i ser zgniatamy widelcem w misce. Dodajemy posiekany (wraz z szalotką szczypiorek) oraz drobno pokrojone rzodkiewki. Na końcu wkładamy do miski ketchup i przyprawy. Dokładnie mieszamy.
Smacznego :)

file1258378218



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...