Sałatka rybna

14 sierpnia 2012,
dodał: Mariella
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
1 kg filetów z białej ryby o jędrnym mięsie
100 ml soku pomarańczowego
50 ml soku z limonki
1 duża cebula
1 posiekana papryka
1 ząbek czosnku
mielona kolendra
sól i pieprz

Przygotowanie:
Rybę oczyścić, pokroić w kostkę, posypać solą i oprószyć pieprzem. Zalać sokiem pomarańczowym i z limonki. Odstawić do lodówki, aby przez godzinę się marynowała.
Pokroić drobno cebulę i dodać ją do marynaty wraz z posiekaną papryką i czosnkiem. Ponownie odstawić na godzinę do lodówki. Posypać mieloną kolendrą tuż przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...