Sałatka rybna

14 sierpnia 2012, dodał: Mariella
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
1 kg filetów z białej ryby o jędrnym mięsie
100 ml soku pomarańczowego
50 ml soku z limonki
1 duża cebula
1 posiekana papryka
1 ząbek czosnku
mielona kolendra
sól i pieprz

Przygotowanie:
Rybę oczyścić, pokroić w kostkę, posypać solą i oprószyć pieprzem. Zalać sokiem pomarańczowym i z limonki. Odstawić do lodówki, aby przez godzinę się marynowała.
Pokroić drobno cebulę i dodać ją do marynaty wraz z posiekaną papryką i czosnkiem. Ponownie odstawić na godzinę do lodówki. Posypać mieloną kolendrą tuż przed podaniem.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.