Ryż z kukurydzą

31 marca 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

1 porcja – 362 kcal

– 2 szklanki ryżu
– 1 puszka kukurydzy
– 2 łyżki oleju
– 2 łyżki natki pietruszki

Kukurydze osączyć, ryż opłukać i ugotować na sypko, dodać olej, kukurydzę, wymieszać i całość lekko podgrzać, udekorować natką.

Dobra rada: do ryżu zamiast kukurydzy można dodać groszek zielony lub suszone pomidory.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...