Ryż z jagódkami

13 lipca 2011,
dodał:
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

100 g ryżu długoziarnistego Kupiec
30 dag jagód
3 łyżki cukru
150 g śmietany 18%

Wykonanie:

Ryż gotujemy w osolonej wodzie na sypko. Jagody zasypujemy cukrem i zostawiamy je na 15 min. tak aby puściły sok. Następnie łączymy je ze śmietaną.

SMACZNEGO:):):)



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...