Ryba po grecku

22 listopada 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • filety z mintaja
  • 3 cebule
  • olej
  • wegeta
  • koncentrat pomidorowy
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz
  • cukier
  • mąka
  • Rybę obtaczać w mące i usmażyć. Na oleju podsmażyć cebule pokrojone w plastry. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, koncentrat pomidorowy, wegetę, trochę cukru i wymieszać. Dodać trochę wody i poddusić. Gorąca cebulą zalać rybę.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Ładowanie aut elektrycznych - gdzie…
    Ostatnio zauważyłam, że przy marketach są masowo instalowane takie stacje, można iść...
    Najbliższa przyszłość...
    U mnie najbliższa przyszłość to załatwienie ważnych spraw formalnych, muszę z tym zdążyć przed majem.
    Leczenie kanałowe zębów w Warszawie…
    Można znaleźć, ale przy 1-kanałowym zębie.
    ryby
    Ja jem głównie łososia i tuńczyka.