Ryba po grecku

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • filety z mintaja
  • 3 cebule
  • olej
  • wegeta
  • koncentrat pomidorowy
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz
  • cukier
  • mąka
  • Rybę obtaczać w mące i usmażyć. Na oleju podsmażyć cebule pokrojone w plastry. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, koncentrat pomidorowy, wegetę, trochę cukru i wymieszać. Dodać trochę wody i poddusić. Gorąca cebulą zalać rybę.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Samotne wakacje - jak je spędzić?
    Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
    Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
    O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
    Problemy z roślinkami
    Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
    horoskopy, wróżby
    A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...