Ryba po grecku

22 listopada 2009,
dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • filety z mintaja
  • 3 cebule
  • olej
  • wegeta
  • koncentrat pomidorowy
  • liść laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz
  • cukier
  • mąka
  • Rybę obtaczać w mące i usmażyć. Na oleju podsmażyć cebule pokrojone w plastry. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, pieprz, koncentrat pomidorowy, wegetę, trochę cukru i wymieszać. Dodać trochę wody i poddusić. Gorąca cebulą zalać rybę.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Doda Dream Show
    Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
    Pracoholizm
    AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
    klejenie butów
    Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
    Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
    Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....