Ryba na ostro

17 marca 2010,
dodał: Yoko-Ono
Artykuł zewnętrzny

Składniki: 4 filety z mintaja, mały jogurt naturalny, 2 łyżki musztardy, łyżka soku z cytryny, 1/3 szklanki  mąki, 2 łyżki oleju, sól, pieprz.

Jogurt wymieszać z musztarda i sokiem z cytryny. Filety zalać tym sosem i na godzinę wstawić do lodówki. Rybę osączyć z zalewy, obtoczyć w mące i smażyć z obu stron na gorącym oleju po ok. 5 min. Zdjąć z patelni, oprószyć solą i pieprzem. podawać z puree ziemniaczanym.

file1268813669



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...