Ravioli z kapustą zasmażaną

13 marca 2010,
dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny
*  ravioli z mięsem 10 dag
* kapusta kiszona 30 dag
* masło 1 łyżka
* mąka 1/2 łyżki
* smalec domowy 1/2 łyżki
* sól
* pieprz
* listek laurowy

Kapustę ugotować w małej ilości wody dodać pieprz, listek i masło. Gotować do miękkości. Zrobić zasmażkę z mąki i smalcu dodać do kapusty doprawić do smaku. Ravioli ugotować dodać do kapusty wymieszać.

file1268484131



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....