Ravioli z kapustą zasmażaną

13 marca 2010, dodał: kamil
Artykuł zewnętrzny
*  ravioli z mięsem 10 dag
* kapusta kiszona 30 dag
* masło 1 łyżka
* mąka 1/2 łyżki
* smalec domowy 1/2 łyżki
* sól
* pieprz
* listek laurowy

Kapustę ugotować w małej ilości wody dodać pieprz, listek i masło. Gotować do miękkości. Zrobić zasmażkę z mąki i smalcu dodać do kapusty doprawić do smaku. Ravioli ugotować dodać do kapusty wymieszać.

file1268484131



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...