Pszenny chleb na miodzie (z automatu do pieczenia chleba)

22 lutego 2010,
dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

350 ml mleka

540 g maki pszennej (typ 650)

2 łyżki miodu

1/2 łyżeczki soli

20 g swieżych drożdży

Do automatu wlewamy mleko, wsypujemy połowę mąki, miód, sól, resztę mąki oraz pokruszone drożdże. Włączamy program podstawowy (3 godziny).

Smacznego!

file1266835593



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
horoskopy, wróżby
A to jest ciekawe, że nawet osoby, które nie wierzą w horoskopy, z ciekawości...