Pszenny chleb na miodzie (z automatu do pieczenia chleba)

22 lutego 2010, dodał: IwonaF
Artykuł zewnętrzny

350 ml mleka

540 g maki pszennej (typ 650)

2 łyżki miodu

1/2 łyżeczki soli

20 g swieżych drożdży

Do automatu wlewamy mleko, wsypujemy połowę mąki, miód, sól, resztę mąki oraz pokruszone drożdże. Włączamy program podstawowy (3 godziny).

Smacznego!

file1266835593



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...