Podsmażane pyzy

28 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

Pyzy wcześniej ugotowane
Olej

Pyzy kroimy na połowę, posypujemy solą i pieprzem i podsmażamy na oleju na złoty kolor z 2 stron. Podawać z dowolną sałatką.

file1267368570



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Żubrówka czy Luksusowa na imprezę?…
Ja nie piję wódki, więc się nie wypowiem która lepsza. Ja na imprezę...
Jaki utrwalacz do pazknoci ???
Utwardzacz może być stosowany jako baza pod kolorowy lakier lub samodzielnie, jako preparat odżywczy....
Niechęć do macierzyństwa
W takim uproszczonym schemacie myślenia nie mieszczą się inne powody, z jakich ktoś...
pasemka na czarne włosy
Pasemka na czarnych włosach mogą być subtelne i naturalne, na przykład w kolorze średniego...