Puree z ziemniaków różnobarwne

14 listopada 2010, dodał: A
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

10 ziemniaków

szklanka mleka

zioła

Po 2 łyżki: sosu pomidorowego, puree z dyni i pokrojonego koperku

Ziemniaki umyć, oskrobać, zalać wrzącą wodą, ugotować. Wodę odlać, ziemniaki ugnieść drewnianą łyżką dodając gorące mleko. Masę podzielić na 3 części. Jedną wymieszać z sosem pomidorowym, drugą z dynią, trzecią z koperkiem. Ułożyć na talerzu i przybrać ziołami.

file1289712185



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.