Pikle z mieszanych warzyw

27 listopada 2009,
dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • 2 marchewki
  • 1/2 kalafiora
  • 2 strąki papryki
  • 50 dag ogórków
  • 1 szkl. octu
  • 1 szkl. wody
  • sól, pieprz
  • cukier
  • ziele angielskie
  • gorczyca

Wykonanie:

Paprykę oczyścić paprykę z gniazd, pokroić w paski.Kalafior oczyścić, umyć podzielić na różyczki, wrzucić na chwilę do osolonego wrzątku.
Ogórki i marchewkę umyć, pokroić , następnie wrzucić do wrzątku, odcedzić.
Z octu, wody i przypraw ugotować zalewę, ostudzoną zalać warzywa ułożone w słoikach, słoje zamknąć i odstawić.



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...