Pieczone pomidory

6 lutego 2012, dodał: Marylek19
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

2 duże i 4 małe pomidory, 3 ząbki czosnku, 4 łyżki oleju albo oliwy z oliwek, pęczek natki pietruszki, łyżeczka bazylii, sól, pieprz.

Przyrządzanie:

Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z posiekaną natką oraz olejem lub oliwą. Pomidory umyć, duże-przekroić na pół, mniejsze-naciąć na krzyż. Oprószyć solą, pieprzem i bazylią, posmarować przygotowanym tłuszczem ziołowym. Grillować ok.5 min na tackach aluminiowych.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.