Pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną

17 maja 2011,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

4 gruszki

250 g oscypka

200 ml żurawiny

1 op rukoli

150ml jogurtu naturalnego

2-3 łyżki majonezu

Marynata Korzenna do mięs i drobiu Kamis

Fit up! Sos sałatkowy klasyczny

Gruszki obierz, pokrój na połówki lub ćwiartki, oprósz marynatą korzenną. Ser pokrój w plastry, piecz na ruszcie razem z gruszkami. Jogurt i majonez wymieszaj z Fit up! sosem sałatkowym klasycznym, sosem polej rukolę, na której ułóż pieczony ser i gruszki z dodatkiem żurawiny

file1305624484



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...