Pieczone gruszki z oscypkiem i żurawiną

17 maja 2011, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny


ilość dla 4 osób

4 gruszki

250 g oscypka

200 ml żurawiny

1 op rukoli

150ml jogurtu naturalnego

2-3 łyżki majonezu

Marynata Korzenna do mięs i drobiu Kamis

Fit up! Sos sałatkowy klasyczny

Gruszki obierz, pokrój na połówki lub ćwiartki, oprósz marynatą korzenną. Ser pokrój w plastry, piecz na ruszcie razem z gruszkami. Jogurt i majonez wymieszaj z Fit up! sosem sałatkowym klasycznym, sosem polej rukolę, na której ułóż pieczony ser i gruszki z dodatkiem żurawiny

file1305624484



FORUM - bieżące dyskusje

Spróbuj Tai Chi i dlaczego warto
Do tego chyba trzeba mieć cierpliwość. Te ruchy są takie powolne, dokładne. Zabrakłoby mi...
Jak ugotować kalafior?
> Anays napisał/a: > Widziałam przepis, w którym kalafiora gotuje się w całości... A później...
sposób na paznokcie
To chyba nie masz problemu z łamaniem paznokci. :D U mnie jak jeden...
Metamorfoza fryzury
Mając włosy do ramion najpierw spróbowałabym drobnej zmiany. Zawsze można pójść krok dalej,...