Pieczarki nadziewane

28 września 2013,
dodał: virg11
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • Pół kilo pieczarek
  • pół kilo mięsa mielonego
  • 1 cebulka -drobno posiekać w kosteczkę
  • przyprawy-sól, pieprz, czosnek granulowany
  • 3 -4 jajka
  • bułka tarta

Pieczarki umyć – wydrążyć nóżki. Z mięsa zrobić mięsko jak na kotlety mielone -przyprawy według uznania, 1 jajko, cebulka-wyrobić masę. Mięsem nadziewać pieczarki-obtaczać w rozbełtanym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć we frytownicy do zrumienienia. Przepyszne danie jako dodatek do obiadu lub przekąska na zimno lub na gorąco.



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....