Pieczarki faszerowane bułeczkami czosnkowymi

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół kg pieczarek
2 kajzerki
4 łyżki natki pietruszki
3 ząbki czosnku
pół łyżeczki soli
2 łyżki masła

Przygotowanie:

Pieczarki oczyścić z ciemnych blaszek, kajzerki pociąć w drobną kostkę, rozetrzeć czosnek na miazgę. Wymieszać bułkę, czosnek, pietruszkę, masło i sól. Kapelusze napełnić farszem, ułożyć ciasno w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać ok. 15 min. w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...