Pieczarki faszerowane bułeczkami czosnkowymi

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół kg pieczarek
2 kajzerki
4 łyżki natki pietruszki
3 ząbki czosnku
pół łyżeczki soli
2 łyżki masła

Przygotowanie:

Pieczarki oczyścić z ciemnych blaszek, kajzerki pociąć w drobną kostkę, rozetrzeć czosnek na miazgę. Wymieszać bułkę, czosnek, pietruszkę, masło i sól. Kapelusze napełnić farszem, ułożyć ciasno w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać ok. 15 min. w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...