Pieczarki faszerowane bułeczkami czosnkowymi

14 września 2012, dodał: kantyczka
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
pół kg pieczarek
2 kajzerki
4 łyżki natki pietruszki
3 ząbki czosnku
pół łyżeczki soli
2 łyżki masła

Przygotowanie:

Pieczarki oczyścić z ciemnych blaszek, kajzerki pociąć w drobną kostkę, rozetrzeć czosnek na miazgę. Wymieszać bułkę, czosnek, pietruszkę, masło i sól. Kapelusze napełnić farszem, ułożyć ciasno w żaroodpornym naczyniu. Zapiekać ok. 15 min. w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.