Pesto

25 października 2013,
dodał: eastgirl
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 1 duży pęczek świeżej bazylii
– 4 ząbki czosnku
– 250 ml oliwy
– sól, pieprz

Ząbki czosnku przecisnąć przez praskę, bazylię bardzo drobno posiekać. Zmiksować razem oliwę, czosnek, bazylię, doprawić do smaku. Doskonały sos do spaghetti, białych mięs, ryżu i pomidorów.



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....