Pasta z makreli wędzonej

22 listopada 2009, dodał: KATE
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

  • wędzona makrela
  • 3 jajka
  • 3 ogórki kiszone
  • ketchup
  • majonez
  • pieprz

Przygotowanie: Całą makrelę dzielimy na małe kawałki starannie oddzielając od ości. Jajka ugotowane na twardo i ogórki kroimy w kostkę. Wszystkie składniki wrzucamy do jednej miski i zalewamy ketchupem, dodajemy majonez, pieprzu do smaku i mieszamy.

Zamiast ketchupu można też dodać musztardę.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Motyle w obiektywie
Gdzie one latają o tej porze roku? Ja ich w moich okolicach nie spotykam....
Motyle w obiektywie
https://w.fotka.com/024/123/2e6b905b31.jpg https://w.fotka.com/024/123/9ea41a32b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/830abd9232.jpg https://w.fotka.com/024/123/38604270b6.jpg https://w.fotka.com/024/123/ebb4908516.jpg Rusałka Kratkowiec - Araschnia levana. Wiosenna szata barwna.
Błąd lekarski?
Nie bardzo wierzę , że coś nie działa bo to taki organizm....
Multicooker: Philipsa czy Redmonda?
Ja nie mam i jakoś żyję ☺