Pasta kanapkowa z wędzoną makrelą

1 sierpnia 2012, dodał: Anna
Artykuł zewnętrzny

Pasta kanapkowa z wędzoną makrelą.

Dziś mój sposób na szybką, łatwą pastę do kanapek z wędzoną makrelą.

Składniki:

– jedna średnia wędzona makrela (ok.25 dag)

– 2 jajka na twardo

– duża łyżka majonezu

– dwie łyżeczki musztardy (proponuję sarepską).

Sposób przygotowania:

-makrelę oczyścić z ości i wrzucić rozdrobnioną do miseczki,

-dodać dwa jajka ugotowane na twardo i rozgnieść je widelcem,

-dodać dużą łyżkę majonezu,

-dodać dwie łyżeczki musztardy,

-wszystko razem wymieszać.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...