Jajka ugotować na twardo, obrać i posiekać. Dodać majonez, sól, pieprz i wymieszać.
Jeśli chcemy to pastę możemy urozmaicić dodajęc pokrojona w drobną kostkę wędlinę lub posiekana zieleninę (koperek, szczypiorek, pietruszka). Możemy też dodać jedno i drugie.
Jeszcze jest taka wersja tez dobra: 5 jaj ugotowanych na twardo, szczypiorek i masło prawdziwe (sól i pieprz) miksuje blenderem, na koniec dodaje posiekany szczypiorek, super!
Jeszcze jest taka wersja tez dobra: 5 jaj ugotowanych na twardo, szczypiorek i masło prawdziwe (sól i pieprz) miksuje blenderem, na koniec dodaje posiekany szczypiorek, super!
ja mam przepis na najlepszą pastę jajeczną:
– 4 rzodkiewki duże, 3 jaja, majonez, szczypiorek, kawałek żółtego sera.
Na tarce ścieram rzodkiewki – grube oczka i żółty ser, jaja ugotowane w kostkę i szczypiorek siekam, dodaję majonez i mieszam. Coś pysznego!!!!