Pasta jajeczna

30 października 2009, dodał: nena
Artykuł zewnętrzny

Składniki

  • 5 jaj
  • masło
  • 1 cebula
  • łyżeczka jogurtu
  • szczypiorek
  • majonez
  • sól
  • pieprz
  • Jajka gotujemy na twardo, nastepnie bardzo drobno kroimy. Wsypujemy do miseczki. Cebule kroimy w drobną kostke i dodajemy do jaj. Kroimy szczypiorek i  dodajemy do jaj, potem troche masła, łyzeczke jogurtu, sól, pieprz i na koniec majonez. Wszystko razem dokładnie mieszamy i gotowe.



    FORUM - bieżące dyskusje

    Naturalne kosmetyki
    Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
    Typy mężczyzn
    Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
    Jak można zostać dietetykiem
    Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
    leczenie niepłodnosci
    Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...