Papryka nadziewana serem

11 września 2013, dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 4 różnokolorowe papryki
– 15 dag bryndzy
– 10 dag białego sera
– 2 łyżki posiekanych zielonych listków bazylii (może być suszona)
– łyżka masła
– sól

Przygotowanie:

Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. Papryki poprzekrawać na pół, usunąć gniazda nasienne, umyć i osuszyć, nadziewać przygotowaną masą serową, wstawić do lodówki na 60 minut.



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...