Papryka nadziewana serem

11 września 2013, dodał: Yolana
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 4 różnokolorowe papryki
– 15 dag bryndzy
– 10 dag białego sera
– 2 łyżki posiekanych zielonych listków bazylii (może być suszona)
– łyżka masła
– sól

Przygotowanie:

Bryndzę utrzeć na jednolitą masę z masłem, twarogiem, bazylią i solą. Papryki poprzekrawać na pół, usunąć gniazda nasienne, umyć i osuszyć, nadziewać przygotowaną masą serową, wstawić do lodówki na 60 minut.



FORUM - bieżące dyskusje

Moje odkrycie kosmetyczne tego roku
Moje kosmetyczne odkrycie to olejek wonny ogrody sułtana. Bosko pachnie, jasmin, owoce, kwiaty...
botoks gdzie kupić?
Czy są tu osoby prowadzące salony medycyny estetycznej? Gdzie kupujecie botoks? Macie sprawdzone...
Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...