Ostra pasta kanapkowa z tuńczyka

30 maja 2019, dodał: Redakcja

składniki:

2 łyżki majonezu

0,5 łyżeczki soku z cytryny

2 łyżki posiekanego koperku

1 łyżka ketchupu

3 krople sosu tabasco

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 ogórek kiszony

Przygotowanie:

Tuńczyka należy odlać z zalewy i rozdrobnić widelcem.  Ogórka pokrój w kosteczkę. Następnie wymieszaj razem majonez, koperek, tuńczyka oraz ogórek. Na koniec dodaj sos tabasco, ketchup oraz sok z cytryny. Smacznego!

 



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


Aleja handlowa

Sklep EDorota.pl
Cena:
199 zł
Modelujące talię, wygładzające linię bioder
Cena:
45 zł
Piękne włosy, skóra i paznokcie
Cena:
99
Oryginalna elegancja - różowe złoto i kwiatowe motywy na tarczy!
Cena:
390 zł
Technologia ŻYWEJ WODY
Cena:
290 zl
STOP

FORUM - bieżące dyskusje

ulubione filmy
Polecam Wam gorąco książkę na podstawie radiowych reportaży: "Zdarzyło się naprawdę" - prawdziwa, wzruszająca, wartościowa..
Coś na poprawe samopoczucia?
Bieganie rano - to mój sposób na więcej endorfin i lepsze samopoczucie!
Wydarzenia w Twoim mieście !
Można, ale też na Fb są fajne strony na te tematy.
Na jakie mieszkanie się zdecydować?…
Najlepsze wg mnie to 2-pokojowe, nawet dla singla, bo jak będą goście...