Ostra pasta kanapkowa z tuńczyka

30 maja 2019, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

2 łyżki majonezu

0,5 łyżeczki soku z cytryny

2 łyżki posiekanego koperku

1 łyżka ketchupu

3 krople sosu tabasco

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 ogórek kiszony

Przygotowanie:

Tuńczyka należy odlać z zalewy i rozdrobnić widelcem.  Ogórka pokrój w kosteczkę. Następnie wymieszaj razem majonez, koperek, tuńczyka oraz ogórek. Na koniec dodaj sos tabasco, ketchup oraz sok z cytryny. Smacznego!

 



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...