URODA I ZDROWIE

Ostra pasta kanapkowa z tuńczyka

30 maja 2019, dodał: Redakcja

składniki:

2 łyżki majonezu

0,5 łyżeczki soku z cytryny

2 łyżki posiekanego koperku

1 łyżka ketchupu

3 krople sosu tabasco

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 ogórek kiszony

Przygotowanie:

Tuńczyka należy odlać z zalewy i rozdrobnić widelcem.  Ogórka pokrój w kosteczkę. Następnie wymieszaj razem majonez, koperek, tuńczyka oraz ogórek. Na koniec dodaj sos tabasco, ketchup oraz sok z cytryny. Smacznego!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

promocje kosmetyków
wazne, zeby sprawdzic date waznosci, moze jest bliska konca?
Pomysł na biznes
Mój salon kosmetyczny działa idealnie, wszelkie nowinki, świetny serwis, szkolenia na nowym sprzęcie,...
Problemy z kręgosłupem
U mnie koniecznie trzeba było zrobić rezonans całego kręgosłupa a teraz czeka mnie rehabilitacja...
Ból w śródstopiu
Może warto zrobić rezonans? Ja szybko dostałam się prywatnie, a po takim dokładnym badaniu...