Ostra pasta kanapkowa z tuńczyka

30 maja 2019,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

składniki:

2 łyżki majonezu

0,5 łyżeczki soku z cytryny

2 łyżki posiekanego koperku

1 łyżka ketchupu

3 krople sosu tabasco

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

1 ogórek kiszony

Przygotowanie:

Tuńczyka należy odlać z zalewy i rozdrobnić widelcem.  Ogórka pokrój w kosteczkę. Następnie wymieszaj razem majonez, koperek, tuńczyka oraz ogórek. Na koniec dodaj sos tabasco, ketchup oraz sok z cytryny. Smacznego!

 



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...