Omlet z warzywami z zupy

3 września 2018, dodał: [email protected]
Artykuł zewnętrzny

Jeśli pozostały ci warzywa z wczorajszej zupy, możesz je wykorzystać przygotowując treściwy omlet na śniadanie. Dodaj tylko swoje ulubione przyprawy oraz zioła (koperek, natkę pietruszki czy szczypiorek), aby omlet nie był mdły tylko wyrazisty w smaku.

  • Ugotowane warzywa z zupy
  • 2 jajka
  • przyprawy

Warzywa  kroimy w kostkę, dodajemy 2 jajka,doprawiamy wg gustu ,wymieszamy i smażymy omlet z obu stron.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...