OGÓRKI słodko – kwaśne

2 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    ogórki
    koper
    cebula
    marchew
    gorczyca
    zalewa:
    4 szkl wody
    1 szkl octu
    1 szkl cukru
    1 łyżka soli

      Ogórki obrać, pokroić w ćwiartki lub mogą być w całości jak są małe i włożyć do słoików. Do słoika dodać gałązkę kopru, krążek cebuli i 3 krążki marchwi. Zagotować zalewę i zalać ogórki. Pasteryzować 5

      file1265140794



      FORUM - bieżące dyskusje

      Wolontariat zagraniczny
      Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
      Cukrzyca za ciąża
      Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
      Sieć C&A
      No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
      57 proc. osób do 40 roku życia nie …
      I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...