OGÓRKI słodko – kwaśne

2 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

    ogórki
    koper
    cebula
    marchew
    gorczyca
    zalewa:
    4 szkl wody
    1 szkl octu
    1 szkl cukru
    1 łyżka soli

      Ogórki obrać, pokroić w ćwiartki lub mogą być w całości jak są małe i włożyć do słoików. Do słoika dodać gałązkę kopru, krążek cebuli i 3 krążki marchwi. Zagotować zalewę i zalać ogórki. Pasteryzować 5

      file1265140794



      FORUM - bieżące dyskusje

      Naturalne kosmetyki
      Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
      Typy mężczyzn
      Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
      Jak można zostać dietetykiem
      Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
      leczenie niepłodnosci
      Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...