Ogórki po żydowsku

31 stycznia 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

ogórki
koper
zielona pietruszka
liście selera
cebula
marchew
zalewa:
5 szkl wody
1 szkl octu
1 szkl cukry
płaska łyżka soli


Ogórki obrać, pokroić w ćwiartki lub mogą być w całości jak są małe i włożyć do słoika dodać gałązkę kopru, szczyptę zielonej pietruszki, szczyptę ziela selera, krążek cebuli i 3 krążki marchwi. Zagotować zalewę i zalać ogórki. Pasteryzować 5 minut.

file1264949496



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...