Ogniste przegrzebki w szynce parmeńskiej

22 lutego 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 2 osób
Czas przygotowania: 15 min.

Niezbędne składniki:

10 przegrzebków
10 plastrów szynki parmeńskiej w plastrach
1/4 świeżego ananasa

Przyprawy Kamis:

8 ogniste przegrzebki

Natka pietruszki
Kardamon Owoce
Chili
Sól morska w młynku

Przegrzebki oprószyć chili, ziarnami kardamonu, natką pietruszki. Następnie zawijać razem z plastrem ananasa w szynce parmeńskiej. Smażyć na patelni ryflowanej 2 minuty z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...