Ogniste przegrzebki w szynce parmeńskiej

22 lutego 2010,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Ilość: dla 2 osób
Czas przygotowania: 15 min.

Niezbędne składniki:

10 przegrzebków
10 plastrów szynki parmeńskiej w plastrach
1/4 świeżego ananasa

Przyprawy Kamis:

8 ogniste przegrzebki

Natka pietruszki
Kardamon Owoce
Chili
Sól morska w młynku

Przegrzebki oprószyć chili, ziarnami kardamonu, natką pietruszki. Następnie zawijać razem z plastrem ananasa w szynce parmeńskiej. Smażyć na patelni ryflowanej 2 minuty z każdej strony.



FORUM - bieżące dyskusje

Nasze mniejsze i większe kłamstwa:)…
Tak jest chyba najlepiej. Przynajmniej nie ma się później wyrzutów sumienia.
Włókniaki na powiekach
> rosie napisał/a: > Ja bym najpierw leczyla przyczynę czyli insulinoopornosc....Lekarze sami na to nie wpadli...? No...
Nadkwasota
Od mniej więcej roku, może troszkę dłużej, miewam wieczorami zgagę. Pomaga mi zjedzenie kilku...
Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Do tego masaż skóry głowy i całego czepca podczas wcierania. Nie każdy pamięta...