Odchudzająca zupa z papryką i kapustą | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Odchudzająca zupa z papryką i kapustą

15 lutego 2011, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

składniki:

– pół główki kapusty
– papryka czerwona
– pół pora
– 4 cebule
– 4 ząbki czosnku
– 4 kostki rosołowe drobiowe
– koperek suszony

Wszystkie składniki pokroić na niewielkie cząstki, zalać 2-3 litrami wody, dodać kostki bulionowe i gotować na małym ogniu 25 minut. Sycąca zupa, którą można jeść i nie tyć.

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Odchudzająca zupa z papryką i kapustą

  1. avatar Pyza pisze:

    szczególnie te kostki są odchudzające…sławną zupę kapuścianą stosowaną w diecie odchudzającej gotuje się z samych warzyw, bez żadnych kostek i wtedy to rzeczywiście ma sens

Dodaj komentarz