Obiad dla zabieganych: szaszłyki warzywne, mortadela i puree

29 czerwca 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

1) na długie patyczki nadziałam paprykę, cukinię, pieczarki, cebulę i pomidorki koktajlowe – usmażyłam na patelni grillowej

2) w tym czasie obrałam też kilka ziemniaków na puree

3) Kilka plasterków mortadeli usmażyłam na oleju wcześniej obtoczyłam je w jajku i bułce tartej (czasem też obtaczam w płatkach z migdałów)

4) Ziemniaki ugniotłam, dodałam łyżkę masła i jogurt naturalny oraz koperek suszony.



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...