Napój warzywny

25 listopada 2009, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Marchew 50 g, buraki 70 g, jabłka 70 g

Cukier szczypta, sok z cytryny 1 łyżka, zielona pietruszka

80 kcal

Z obranych i umytych warzyw oraz jabłek odcisnąć sok w sokowirówce. Dodać cukier i sok z cytryny do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną pietruszką oraz przybrać listkiem pietruszki

file1259141207



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...