Napój warzywny

25 listopada 2009, dodał: Justyna
Artykuł zewnętrzny

Marchew 50 g, buraki 70 g, jabłka 70 g

Cukier szczypta, sok z cytryny 1 łyżka, zielona pietruszka

80 kcal

Z obranych i umytych warzyw oraz jabłek odcisnąć sok w sokowirówce. Dodać cukier i sok z cytryny do smaku. Przed podaniem posypać posiekaną pietruszką oraz przybrać listkiem pietruszki

file1259141207



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...