Naleśniki ze szpinakiem i serem feta z sałatką z roszponki

26 maja 2011,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Fajny i w miarę szybki obiad (miałam zamrożony farsz, więc zrobiłam go w niespełna 30 minut)

1) usmażyłam cienkie naleśniki

2) naleśniki faszerowałam nadzieniem ze szpinaku i sera fety z dodatkiem przypraw i czosnku, na wierzch posypałam bazylią

3) sałatkę z roszponki podałam z lekkim dresingiem (oliwa z oliwek, ocet balsamico, miód, przyprawy) oraz z suszonymi pomidorami i mozarellą

file1306434118



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...