Nadziewane udka

29 stycznia 2010,
dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

udka 5 szt
ogórki kiszone 3 szt
mięso mielone 200 dag
przypraw do mięsa 1/4 op
Mięso mieszamy z przyprawą. Udka rozcinamy, wyjmujemy kość.Następnie nadziewamy mięsem i pokrojonym ogórkiem, zszywamy. Pieczemy 40 minut w 170 stopniach.

file1264786423



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...