Nadziewane udka

29 stycznia 2010, dodał: MONIKA
Artykuł zewnętrzny

udka 5 szt
ogórki kiszone 3 szt
mięso mielone 200 dag
przypraw do mięsa 1/4 op
Mięso mieszamy z przyprawą. Udka rozcinamy, wyjmujemy kość.Następnie nadziewamy mięsem i pokrojonym ogórkiem, zszywamy. Pieczemy 40 minut w 170 stopniach.

file1264786423



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak rozmawiać z małym dzieckiem o j…
Mówmy dziecku o swoich potrzebach i uczuciach. Dawanie jasnych komunikatów – jak twoje zachowanie...
Jak poznałyście i zakochałyscie się…
Ja swojego przyszłego męża poznałam na dyskotece. To były czasy pięknej młodości,beztroskiej i niezapomnianej zabawy.
Wzór na spodniach
Choć wydaje się to kłopotliwe, stworzenie stylizacji ze spodniami we wzory nie jest...
wzdęcia
Dobrym sposobem na wzdęcia są herbatki ziołowe. Osobom, które często mają problem z uciskającymi...