Musli z jogurtem i kiwi

24 kwietnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

1 op. mieszanych płatków zbożowych (ok. 5 łyżek na porcję)
4 dojrzałe kiwi
400 ml jogurtu naturalnego
½ szklanki mleka 3,2%
1 łyżka sparzonych rodzynek
1 łyżka płatków migdałów
Miód pszczeli do smaku

 

W miseczce wymieszać płatki zbożowe, jogurt, mleko, rodzynki i migdały. Całość odstawić na 10 minut, a następnie doprawić do smaku miodem. Kiwi przekroić na pół, wydrążyć miąższ i pokroić na małe kawałki. Tak przygotowane müsli podawać w małych miseczkach udekorowane cząstkami kiwi.

źródło: www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

zabawa - odpowiedz tytułem piosenki…
"Wszystko czego dziś chcę" Kiedy masz gorszy dzień...
Outlet - Promocje
Jak byłam tam na zakupach to sporo rzeczy było marnej jakości, w końcu wybrałam...
Jaki odkurzacz
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny...
Sprawdzone sposoby na dziecięce dol…
Dokładnie. Nie zabierać dzieci do sklepów, przychodni jak nie potrzeba. Nieraz widzę...