Musli z jogurtem i kiwi

24 kwietnia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

1 op. mieszanych płatków zbożowych (ok. 5 łyżek na porcję)
4 dojrzałe kiwi
400 ml jogurtu naturalnego
½ szklanki mleka 3,2%
1 łyżka sparzonych rodzynek
1 łyżka płatków migdałów
Miód pszczeli do smaku

 

W miseczce wymieszać płatki zbożowe, jogurt, mleko, rodzynki i migdały. Całość odstawić na 10 minut, a następnie doprawić do smaku miodem. Kiwi przekroić na pół, wydrążyć miąższ i pokroić na małe kawałki. Tak przygotowane müsli podawać w małych miseczkach udekorowane cząstkami kiwi.

źródło: www.prymat.pl



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...