Morszczuk z patelni

26 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

4 tuszki morszczuka
sól
pieprz
wegeta
przyprawa do ryb
mąka lub panierka Złocista Ryba
olej do smażenia

Tuszki morszczuka natrzeć wegetą, pieprzem i przyprawą do ryb. Odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na godzinę. Następnie obtoczyć w mące lub w panierce złocista ryba i usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor. Podawać z frytkami  i dowolną surówką lub z ziemniakami.

file1267189529



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Korektor tuszujący siwe włosy Mytou…
Ja tego używam tylko w podbramkowych sytuacjach...
Balsam do golenia?
Gilette to jednak taka klasyka dla większości facetów.
Wynajmowanie mieszkania czy kredyt …
Jak się jest nastawionym bardziej na karierę niż przesiadywanie w jednym miejscu to raczej...
Manicure w Poznaniu
Używam zwykłych lakierów, więc zmiana koloru to nie problem, kiedy tylko sobie zamarzę...