Morszczuk z patelni

26 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

4 tuszki morszczuka
sól
pieprz
wegeta
przyprawa do ryb
mąka lub panierka Złocista Ryba
olej do smażenia

Tuszki morszczuka natrzeć wegetą, pieprzem i przyprawą do ryb. Odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na godzinę. Następnie obtoczyć w mące lub w panierce złocista ryba i usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor. Podawać z frytkami  i dowolną surówką lub z ziemniakami.

file1267189529



FORUM - bieżące dyskusje

Na Jesienne smutki jakie zapachy?
Cytrusowy uwielbiam i dlatego używam olejku perfumującego do ciała.
Ponadczasowe zapachy
A ja polecam wypróbowac pięknie pachnacy olejek perfumujący do ciała. Cudnie pachnie egzotycznie cytrusami,...
Czy ładny i trwały zapach musi być …
Moim zdaniem nie musi byc drogi. Lubię jak pachnie cytrusami.
Delikatna skóra
Polecam Balsam kokosowy z mango, doskonały do delikatnej skóry. Świetnie nawilża...