Morszczuk z patelni

26 lutego 2010, dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

4 tuszki morszczuka
sól
pieprz
wegeta
przyprawa do ryb
mąka lub panierka Złocista Ryba
olej do smażenia

Tuszki morszczuka natrzeć wegetą, pieprzem i przyprawą do ryb. Odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na godzinę. Następnie obtoczyć w mące lub w panierce złocista ryba i usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor. Podawać z frytkami  i dowolną surówką lub z ziemniakami.

file1267189529



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.