Morszczuk z patelni

26 lutego 2010,
dodał: eva45
Artykuł zewnętrzny

4 tuszki morszczuka
sól
pieprz
wegeta
przyprawa do ryb
mąka lub panierka Złocista Ryba
olej do smażenia

Tuszki morszczuka natrzeć wegetą, pieprzem i przyprawą do ryb. Odstawić w chłodne miejsce przynajmniej na godzinę. Następnie obtoczyć w mące lub w panierce złocista ryba i usmażyć na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron na złoty kolor. Podawać z frytkami  i dowolną surówką lub z ziemniakami.

file1267189529



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...