młoda kapusta na śmietanie

20 sierpnia 2009,
dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

młoda kapusta na śmietanie

do obiadku polecam kapustkę – kapustę szatkujemy i krótko gotujemy . W garnku na masełku szklimy cebulę i dodajemy mąkę a następnie śmietanę. Do tak przygotowanej zasmażki dodajemy ugotowaną kapustę oraz doprawiamy do smaku solą, pieprzem ,cukrem oraz wedle gustu kwasimy. Całość chwilę dusimy. Ja nie żałuję kopru i zielonej cebulki.

 

nadesłała: Vesper



FORUM - bieżące dyskusje

Kosmetyczne kity
Oj tak, zwłaszcza nie lubię takich tłustych peelingów, które trudno potem zmyć ze skóry...
Socjalizacja psa
Czasem szczekanie to nie oznaka strachu, ale potrzeba zbudowania pozycji siły...
Karaoke na weselu
Oj tak, ja też nie lubię takich sytuacji, ludzie jak sobie popiją, to zachowują...
Narkomania
Ale nic tego nie usprawiedliwia, przecież ogólnie jest wiadomo, jak to działa. Kto raz...