młoda kapusta na śmietanie

20 sierpnia 2009, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

młoda kapusta na śmietanie

do obiadku polecam kapustkę – kapustę szatkujemy i krótko gotujemy . W garnku na masełku szklimy cebulę i dodajemy mąkę a następnie śmietanę. Do tak przygotowanej zasmażki dodajemy ugotowaną kapustę oraz doprawiamy do smaku solą, pieprzem ,cukrem oraz wedle gustu kwasimy. Całość chwilę dusimy. Ja nie żałuję kopru i zielonej cebulki.

 

nadesłała: Vesper



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.