Mizeria na ostro

18 lipca 2012, dodał: MonikaMariolka
Artykuł zewnętrzny

Składniki

– 5 ogórków
– szczypta soli
– trochę kolorowego pieprzu
– śmietana kwaśna 12%
– kefir
– 2 łyżki octu
– trochę cukru

Ogórki myję, obieram i kroję na plasterki (ja użyłam do tego robota kuchennego), zasypuje szczyptą soli i odstawiam na chwilkę. W osobnej misce robię zalewę. Mieszam pół kubka śmietany z kefirem, dodaję dwie łyżki octu, cukier i pieprz kolorowy. Mieszam, gdy smak mi odpowiada to nic więcej nie dodaję. Dodaję do ogórków i odstawiam żeby smaki się przejadły.

file1342615161



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Jeden komentarz do Mizeria na ostro

  1. avatar zelka pisze:

    pycha :)

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...