Masło wiosenne

22 maja 2011,
dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Składniki na masło:

– kostka masła wiejskiego
– drobno posiekana zielenina (natka pietruszki, koperek, młode pędy czosnku, rzeżucha oraz świeże zioła).
– odrobina soli oraz miałkiego pieprzu

Masło ucieramy na puch, dodajemy dwie kopiaste łyżki wyżej wymienionej zieleniny i doprawiamy do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Samotne wakacje - jak je spędzić?
Można też korzystać z hosteli i pokojów wieloosobowych. Tam płaci się za łóżko,...
Gry, zabawy, skecze w domu, na impr…
O jejku, jak dawno w to nie grałam. Na imprezę idealne, bo rozgrywki krótkie....
Problemy z roślinkami
Ciekawa kompozycja te dwa kwiaty razem. Nie pomyślałabym o tym, bo wydawać by...
Dobry tusz z silikonową szczoteczką…
Kupiłam niedawno tusz do rzęs z olejkiem. Taki w zielonym pojemniczku. Nie miałam względem...