Masło wiosenne

22 maja 2011, dodał: Madzia444
Artykuł zewnętrzny

Składniki na masło:

– kostka masła wiejskiego
– drobno posiekana zielenina (natka pietruszki, koperek, młode pędy czosnku, rzeżucha oraz świeże zioła).
– odrobina soli oraz miałkiego pieprzu

Masło ucieramy na puch, dodajemy dwie kopiaste łyżki wyżej wymienionej zieleniny i doprawiamy do smaku.



FORUM - bieżące dyskusje

Ubrania hand made
Ja się uczę robienia na drutach, żeby mieć własnoręcznie wydziergane sweterki...
Fryzura na półmetek/połowinki
Taka jak na wesele, bo impreza przecież podobna;)
Nauka niemieckiego
Fajnie byłoby uczyć się z native speakerem albo kimś, kto był parę lat w Niemczech...
Jęczmień znacznych rozmiarów
Warto często przemywać oczy np. naparem z rumianku...