Marchewka po francusku

6 lipca 2010, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

1 marchew
1 garść rodzynek
kilka ziaren kolendry
ocet winny
olej arganowy
sól
pieprz
gałązka pietruszki

Przygotowanie:
Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Dodać rodzynki i ziarna kolendry. Pokropić olejem arganowym i octem balsamicznym. Doprawić solą i pieprzem. Ozdobić gałązką pietruszki. Pozostawić na noc w lodówce.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Mieszkanie w bloku czy domek?
Jeżeli pracuje się w centrum, zamieszkanie w bloku to najczęstszy wybór. Jeśli szuka...
Jaki kolor auta dla kobiety?
Jeśli zaś chodzi o kolor samochodu dla kobiety, wielką popularnością cieszą się cieplejsze barwy:...
Bardzo się pocę - macie sprawdzone …
Wśród nich wymienić można: odpowiednią higienę, stosowanie antyperspirantów i blokerów, laseroterapię, iniekcje z toksyny...
A jakie wam się podobają sukienki n…
Kluczem do udanej stylizacji zimą jest warstwowanie. Wybierz gładką sukienkę o prostym kroju...